utorok 22. decembra 2015

Len to nikomu nepovedz - recenzia

Len to nikomu nepovedzNázov knihy: Len to nikomu nepovedz
Autor/autorka: Miroslava Varáčková
Počet strán: 240
Rok vydania: 2015
Vydavateľstvo: Slovart
Anotácia: Ivo má dvadsať a život pred sebou. Mladšia sestra Eva je jeho jediná slabosť, pre ktorú bez okolkov vytiahne do boja. Sedemnásťročná Eva je bratov pravý opak. Odkedy je terčom posmechu medzi spolužiakmi, snaží sa byť neviditeľná. No s jazvou na tvári a stigmou rodinnej tragédie sa uniká pred spolužiakmi len ťažko. Keď nevinné žartíky prerastú v priamočiaru tyraniu, Eva nachádza jedinú radosť zo života už len pri tanci. A tam jej osud uštedrí poslednú a najtvrdšiu ranu menom láska.

Moja recenzia: 
Slovenským knihám sa väčšinou vyhýbam, pretože mám radšej písanie amerických/britských spisovateľov. A ak už si nájdem na nejakú slovenskú knihu čas a náladu, tak ma musí fakt zaujať. O vydaní tejto knihy som sa dozvedel, veľmi tesne než sa vôbec vydala. No už na prvý pohľad (resp. po prvom prečítaní anotácie :D) ma veľmi zaujala. 

Pri čítaní tejto knihy sa mi stala veľmi zvláštna vec: Keď som knihu čítal, pripadal som si ako by som čítal knihu od autorov ako sú John Green, Rainbow Rowell alebo Gayle Formanová. Jednoducho špička autorov ktorí píšu takéto knihy. Miroslava Varáčková píše jednoducho úžasne! Jej štýl si zamilujete už hneď od začiatku a potom jednoducho nebudete chcieť prestať!

Ak vás kniha zaujala, choďte do toho a zaručujem vám že sa vám bude páčiť! A jednoducho, prečítajte si hocijakú inú knihu od Miroslavy Varáčkovej. Toto bola moja prvá kniha od nej, ale zaručujem vám že nie posledná. Po tejto knihe, by som od nej prečítal aj telefónny zoznam.

Knihe dávam 5 hviezdičiek z piatich a neskutočne sa teším na ďalšie knihy od pani autorky, pretože pre mňa je už po tejto knihe Miroslava Varáčková je jedna z najlepších autoriek nielen na Slovensku!

Moje hodnotenie: 5/5


Za poskytnutie recenzného výtlačku ďakujem pani autorke Miroslave Varáčkovej a vydavateľstvu Slovart
. Knihu si môžete objednať TU.

1 komentár:

  1. Ja stále váham, či si túto knihu prečítať... :D :D A ešte stále neviem :D
    P.S.: Inak, trocha ma mrzí, že tvoje recenzie sú strašne kratučké... Šikol by sa aj širší názor :D

    OdpovedaťOdstrániť